Naj se tudi letošnje leto zaključi ob prijetnem druženju
s svojci, znanci, ali poslovnimi partnerji.
Razvajajte se v prijetnem ambientu mariborske ladjice
Dravska Vila ob kulinaričnih dobrotah kuharskih
mojstrov Grand Hotela Donat Superior - Rogaška Slatina.
izbor MENUJEV
MENU 1 - FINGER FOOD & KANAPEJI
Svinjski file z odejo iz bučnih semen
Zvitki iz roastbeefa in špargljev
Satiran kraški pršut z balzamičnim kisom
Perutninski cocktail
Izbor prigrizkov s tuno, lososom in hobotnico
Škampovi repki v cocktail omaki
Slanikov zvitek z olivno emulzijo
Mariniran losos na posteljici iz rukole
Bučkini zvitki z zeliščnim nadevom
Okrasni paradižnik z mozzarelo in baziliko
Sirova nabodalca s suhim sadjem
Polnjena jajčka z bučnim nadevom
Lahka skutina strnjenka z jagodami in meto
Čokoladni duet z gozdnimi sadeži
Tartufi na jabolčni čežani
Skuta z zemljo in gozdnimi sadeži
Sezonsko sadje v kozarčku
Sadna nabodala z limonino meto
Čokoladni in sadni minjoni
Tiramisu v kozarčku
Paleta mesnih obloženih kruhkov
Ribji obloženi kruhki
Zelenjavni obloženi kruhki
Cena: 15 €/osebo*
V ceno je vštet nabor kanapejev, obloženih kruhkov ali finger-food-a, 5 kom./osebo po izbiri.
MENU 2
Puranje galantine na francoski solati
Goveja juha s cmočki
Svinjska ribica
nadevana s skuto in koščki pancete v marelični omaki
Ocvrta piščančja roladica s špinačnim nadevom
Pečen krompir
Dušeni riž
Zelenjava iz ponve
Sestavljena solata
Vanilijeva strnjenka na vročih gozdnih sadežih
Cena: 20 €/osebo*
MENU 3
Hladne jedi
Kraški pršut z melono in olivami
Domača šunka s smetanovim hrenom in čebulicami
Lignji v solati po mediteransko
Popečene bučke in melancani na rukoli z oljčnim oljem
Tople jedi
Svinjski hrbet v slanini z omako rdečega popra
Puranji zavitki z dimljenim sirom in zeliščno omako
Ribji file v panadi semen
Svaljki z drobnjakom
Rižota z baziliko in paradižniki
Sladice
Domač sezonski zavitek
Sadne rezine z omako gozdnih sadežev
Sveže sezonsko sadje
Cena: 25 €/osebo*
V ceno sta vključena tudi aperitiv in plovba. Minimalno število udeležencev: 10.
Rezervacije na e-pošto: [email protected] ali na tel. št. 051/687 290, 051/377 079.